Ontdek de prachtige zonweringen uit de Rainbow-Collection

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zonwering voor in uw tuin, of bijvoorbeeld naar prachtige screens, uitvalschermen, rolluiken, terrasoverkappingen of markiezen, dan is een keuze uit de Rainbow-Collection vanzelfsprekend. Velen gingen u al voor. Uw schaduw is onze uitdaging. Onze dealers vertellen u er graag over.

Al meer dan vier decennia zijn wij toonaangevend in zonweringsland. Made In Holland. Waar anders? In de afgelopen jaren hebben wij niet voor niets diverse branche- en consumentenprijzen gewonnen en publiceerden de vakbladen altijd lovende kritieken over onze collecties. De Rainbow-Collection is de nummer 1 in Nederland.

Onze verkooppunten

Een speciaal geselecteerd en zeer deskundig netwerk van vele professionele zonweringsdealers, verspreid over heel Nederland, biedt de prachtige Rainbow-Collection aan. Wij werken graag met hen samen en zij kijken uit naar uw bezoek. Wij zijn er van overtuigd dat er bij u in de buurt ook een verkooppunt is gevestigd. U kunt dat meteen checken!

Op onze site stelt u bovendien uw eigen zonwering, markies of screen samen. Daarna is het heel eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij een dealer bij u in de buurt. Het prijsvoorstel ontvangt u dan binnen enkele seconden per e-mail.

Team Rainbow-Collection 
Making Shadow Beautiful.